FÆRRE KALORIER, MERE PROTEIN, MASSER AF SMAG

Protein is med lavt fedt- og kalorieindhold

 

Vores mission er at lave et velsmagende produkt, hvor kvalitet og smag er i højsædet, og det lave kalorieindhold og høje indhold af protein blot er en bonus. Vores protein er af højeste kvalitet, hvilket er vigtigt for en god konsistens. Kramers is er nu uden tilsat sukker men til gengæld med lækre stykker af chokolade, kage eller karamelsovs.

VORES HISTORIE

Fra 10 forhandlere til 850 på 8 måneder

 

Historien om Kramer’s Is har sin begyndelse i Aarhus, hvor 3 unge iværksættere havde en drøm og et ønske om at skabe en sundere is, uden at gå på kompromis med smag, råvarer eller kvalitet. Med denne klare vision i hovedet gik de 3 stiftere, til den lokale isbar Okkels Is i Risskov, hvor de fik lov at låne ismaskinen efter lukketid. Efter mange lange nætter, blev den endelige opskrift færdiggjort og isen blev efterfølgende produceret om natten i den lille isbar. Kramer’s Is blev i sommeren 2016 solgt på udvalgte lokationer i Aarhus og omegn, såsom Salling Super, Søstrene Grene og Kvickly Odder.

Salget gik over al forventning og der var hurtigt interesse fra flere af de store detailkæder landet over. Kramer’s Is valgte uden tøven at indgå en samarbejdsaftale med en større dansk detailkæde. Inden den store aftale for 2017 kunne komme på plads, måtte de 3 iværksættere finde større produktionsfaciliteter, da isbaren i Risskov ikke længere kunne følge med efterspørgslen. I2018 blev hele produktlinjen udskiftet med kalorielet is, som er det Kramers is er kendt for idag. Dette blev gjort i samarbejde med Future food innovation og for at imødekomme bedre priser blev produktionen rykket til udlandet hvor isen idag bliver produceret.

inspirationsbillede2

Fremtidens is er landet!

 

Vi har brugt hele 2018 på at udvikle det vi kalder for fremtidens is – en is du kan spise uendelige mængder, uden at tænke på kaloriebudgettet. For at realisere visionen om at lave fremtidens is, fik Kramers is hjælp af future food innovation, som tildelte et legat på 750.000 kr til projektet. Isen er bl.a. udviklet i samarbejde med VIA university college, og deres sundhed og ernæringslinje, som både har testet og rådgivet igennem projektet. Har du en idé til hvilken is vi skal lave næste gang vil vi meget gerne høre fra dig! Du kan bl.a. skrive til os på vores Facebook side, eller sende os en mail.

REN MAGI

 

Det er ikke let at lave is uden tilsat sukker, men vi syntes faktisk det er lykkedes ret godt. Kramers’ nye is er ren magi og indeholder kun 350 kalorier, ingen tilsat sukker, og stadig masser af god smag! Desuden er der tilføjet lækker caramel swirl, cookie- eller chokoladestykker som du kan grave efter! og nå ja så koster den nu kun 40 kr, god fornøjelse! Kramers is kan nydes for sig selv eller bruges i alverdens retter – det er blot fantasien der sætter grænser!