FÆRRE KALORIER, MERE PROTEIN, MASSER AF SMAG

Protein is med lavt fedt- og kalorieindhold

 

Vores mission er at lave et velsmagende produkt, hvor kvalitet og smag er i højsædet, og det lave kalorieindhold og høje indhold af protein blot er en bonus. Kramers is er lavet på dansk letmælk og smagen stammer fra naturlige råvarer. Vores protein er af højeste kvalitet, hvilket er vigtigt for en god konsistens. Der benyttes ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller sødemidler og isen er produceret i Danmark.

VORES HISTORIE

Fra 10 forhandlere til 850 på 8 måneder

 

Historien om Kramer’s Is har sin begyndelse i Aarhus, hvor 3 unge iværksættere havde en drøm og et ønske om at skabe en sundere is, uden at gå på kompromis med smag, råvarer eller kvalitet. Med denne klare vision i hovedet gik de 3 stiftere, til den lokale isbar Okkels Is i Risskov, hvor de fik lov at låne ismaskinen efter lukketid. Efter mange lange nætter, blev den endelige opskrift færdiggjort og isen blev efterfølgende produceret om natten i den lille isbar. Kramer’s Is blev i sommeren 2016 solgt på udvalgte lokationer i Aarhus og omegn, såsom Salling Super, Søstrene Grene og Kvickly Odder.

Salget gik over al forventning og der var hurtigt interesse fra flere af de store detailkæder landet over. Kramer’s Is valgte uden tøven at indgå en samarbejdsaftale med Coop koncernen. Inden den store aftale for 2017 kunne komme på plads, måtte de 3 iværksættere finde større produktionsfaciliteter, da isbaren i Risskov ikke længere kunne følge med efterspørgslen. Det var vigtigt at produktionen forblev i Danmark og derfor faldt valget på Aabybro Mejeri, hvor isen i dag bliver produceret. På rekordtid er Kramer’s Is gået fra 10 lokale forhandlere, til over 850, såsom SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta, Fakta Q og Kvickly.

inspirationsbillede2

Vi vil gøre det lækkert at spise sundt

 

Hos Kramer’s Is er kvalitet i højsædet, og vi bruger meget tid på at udvælge vores råvarer. Alle vores is er lavet på dansk letmælk og de bedste råvarer. Isen sælges i portioner af 500 ml. Energifordelingen i isen er optimal til restitution og over 25% af energien i isen stammer fra proteiner. Vores is bliver altid fremstillet i Danmark. Vi udvikler hele tiden og finder på nye sammensætninger både i forhold til smag og næringsindhold. Har du en idé til hvilken is vi skal lave næste gang vil vi meget gerne høre fra dig! Du kan bl.a. skrive til os på vores Facebook side, eller sende os en mail.

Protein is lavet på naturlige råvarer

 

Vores is er lavet på dansk letmælk, som udgør ca. ⅓ af proteinindholdet i den færdige is, resten stammer fra tilsat valleprotein af høj kvalitet. Isen indeholder 25% mindre sukker end traditionel is og er desuden ikke tilsat sødestoffer eller kunstige smagsaromaer. Vores smag stammer altså altid fra naturlige råvarer. Ved hjælp af traditionelle italienske fremstillingsmetoder, hvor der anvendes letmælk istedetfor fløde, får isen en dejlig og cremet konsistens, samtidig med at der opnås et højt proteinindhold. Kramers is kan nydes for sig selv eller bruges i alverdens retter – det er blot fantasien der sætter grænser!

inspirationsbillede3