Loading...
Sammenligning 2018-02-05T10:31:08+00:00

SAMMENLIGNING AF NÆRINGSINDHOLD

Mindre fedt, mere protein

Kramers is indeholder mindre kulhydrater og mere protein end mange andre kendte brands. Dette kan bl.a. lade sig gøre ved at udskifte en tredjedel af kulhydraterne med druesukker. Det lave fedt-indhold skyldes at kramers is bliver lavet på italiensk manér, dvs. at hovedingrediensen er mælk hvor 30% af proteinen stammer fra. Kramers is kan altid nydes med god samvittighed, og herunder kan du se hvor gode vi er.

Vores protein is bliver testet hos Eurofins, du kan se certifikatet fra vores chokoladeis her

Højt Protein indhold

Vi tilføjer valleprotein isolat i vores is, hvilket gør at hele 25% af energien i vores is, stammer fra protein.

Færre kalorier

Isen er lavet på økologisk letmælk, hvilket gør at der ikke er så meget fedt, og dermed kalorier i produktet.

Fantastisk smag

Hos Kramers is er smagen i fokus, og vi går op i at give dig en smagsoplevelse, uden at gå på kompromis

OFTE STILLET SPØRGSMÅL

Kramers Protein is kan bl.a. findes i SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta Q, Fakta og Kvickly i hele landet. Vi kan desuden også bestilles på mad.coop.dk
Kramers is findes i 500 ml bøtter. Vi har tidligere; i 2016 lavet isen i 150 ml bøtter, men det er vi stoppet med i 2017. Dette medfører bl.a. at du får mere is for pengene! og så smelter din is ikke på vej hjem.
Ca. 30% af proteinen kommer fra økologisk letmælk, som isen bliver lavet på. Derudover tilsætter vi valleprotein isolat af højeste kvalitet. Vores valleprotein er 90% ren protein og helt smagsneutral, hvilket bidrager til den gode smag af råvarer.
Ja det kan man godt, men som kendetegnet ved en god kvalitets is, så er det bedst at lade den stå i 10-20 minutter for at fremme råvarernes smagsnuancer.
Vi bruger økologisk letmælk til at lave vores is, som udgør 70% af det samlede produkt
Hvis du går ned i supermarkedet og kigger bagpå diverse is, vil du se at størstedelen har omkring 50% luft i sig, hvilket gør produktionen billigere. Kramers is har kun 20% luft og det er med til at give vores is en cremet konsistens og fantastisk smag!
Vores is indeholder ikke gluten.
Vi tester og udvikler hele tiden nye smagsvarianter. Hvis du har forslag til nye spændende smagsoplevelser, er du meget velkommen til at skrive til os, det kan bl.a. gøres på vores facebook eller via vores mail: info@kramers-is.dk