Find vores kontakt­oplysninger her

Adresse

FB Food ApS
Rønnevej 6,
8240 Risskov

 

Kontakt

Tlf: +45 81 74 73 53
Mail: Info@kramers-is.dk

 

Sociale medier

 

Spørgsmål, kommentarer, ris & ros

Har du forslag til nye varianter, ris & ros, eller spørgsmål derudover, er du altid velkommen til at skrive til os. Vi besvarer altid din henvendelse indenfor 24 timer.

Vilkår

1 + 8 =

FAQ: FÅ SVAR PÅ VORES OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

 

Hvor kan isen købes?
Vi er igang med at forhandle nye aftaler for vores is, og er derfor ikke at finde i fast sortiment på nuværende tidspunkt. Vi arbejder hårdt på at få en aftale i hus, så isen igen er at finde i butikkerne hele året rundt. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, for at være den første til at få besked om den næste kampagne.
Hvad betyder 'uden tilsat sukker'?
Det betyder, at produktet er helt uden tilsat sukker og kun indeholder naturlige sukkerarter fra de mælkeprodukter der bruges.
Milliliter VS gram
Is vejer aldrig så meget som det fylder. For at opnå en cremet konsistens, tilføres der altid luft i is. Det betyder, at en Kramers Is fylder 500ml og vejer 300g.
Hvilke størrelser sælges isen i?

Kramer’s Is findes i 500 ml bøtter. Vi har tidligere; i 2016 lavet isen i 150 ml bøtter, men det er vi stoppet med i 2017. Dette medfører bl.a. at du får mere is for pengene! og så smelter din is ikke på vej hjem.

Hvor kommer proteinet fra?
Ca. 30% af proteinerne kommer fra letmælk, som isen bliver lavet på. Derudover tilsætter vi valleprotein isolat af højeste kvalitet. Vores valleprotein er 90% ren protein, og er helt smagsneutral. Dermed påvirker det ikke den gode smag fra de andre råvarer.
Hvordan bliver jeg ambassadør for Kramers Is?
Vi er altid på udkig efter nye ambassadører. Det er ikke et krav at du har tusindvis af følgere, men blot at du elsker Kramers Is, og er klar på at lave noget sejt/sjovt content.
Kan man spise isen direkte fra fryseren?

Ja det kan man godt, vi har forsøgt at gøre isen spiseklar fra fryseren, det betyder at du ikke skal vente længe med at tage et scoop og at du kan stille bøtten direkte ind i fryseren med det samme.

Er der gluten i jeres is?

Vores is indeholder ikke gluten.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV!

Vær den første til at modtage info om kampagner og nye smagsvarianter!

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet